- Porcí: -
- Čas přípravy: -
- Čaš vaření: -
- Kalorie: -
- Obtížnost:
Jednoduché
Vytisknout
Jednoduchý recept na polévkové koření, které si může každý udělat doma.
Ingredience
Postup přípravy
- Očištěnou zeleninu nakrájejte na malé a tenké kousky, nebo ji můžete nastrouhat na hrubém struhadle. Můžete použít i zelené části zeleniny.
- Pokud máte sušičku, zeleninu naskládejte na jednotlivé pláty sušičky a nastavte nejnižší teplotu sušičky ( cca 65 °C) a sušte asi 7 hodin, nebo zeleninu rozprostřete na pečící papír na plechu a sušte v troubě nebo na vzduchu.
- Usušenou zeleninu rozmixujte na jemno, přimíchejte trochu soli a případně přidejte další koření podle vaší chuti.
Polévkové koření - sušené
- Porcí: -
- Čas přípravy: -
- Čaš vaření: -
- Kalorie: -
- Obtížnost:
Jednoduché
Jednoduchý recept na polévkové koření, které si může každý udělat doma.
Ingredience
Postup přípravy
- Očištěnou zeleninu nakrájejte na malé a tenké kousky, nebo ji můžete nastrouhat na hrubém struhadle. Můžete použít i zelené části zeleniny.
- Pokud máte sušičku, zeleninu naskládejte na jednotlivé pláty sušičky a nastavte nejnižší teplotu sušičky ( cca 65 °C) a sušte asi 7 hodin, nebo zeleninu rozprostřete na pečící papír na plechu a sušte v troubě nebo na vzduchu.
- Usušenou zeleninu rozmixujte na jemno, přimíchejte trochu soli a případně přidejte další koření podle vaší chuti.
Další recepty
Přidat komentář