Polévkové koření - sušené

Polévkové koření - sušené

Koření 456 Aktualizováno: 17.11.2020 Přidáno: 17.11.2020
Polévkové koření - sušené
  • Porcí: -
  • Čas přípravy: -
  • Čaš vaření: -
  • Kalorie: -
  • Obtížnost: Jednoduché
Vytisknout

Jednoduchý recept na polévkové koření, které si může každý udělat doma.

Ingredience

Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na malé a tenké kousky, nebo ji můžete nastrouhat na hrubém struhadle. Můžete použít i zelené části zeleniny.
  2. Pokud máte sušičku, zeleninu naskládejte na jednotlivé pláty sušičky a nastavte nejnižší teplotu sušičky ( cca 65 °C) a sušte asi 7 hodin, nebo zeleninu rozprostřete na pečící papír na plechu a sušte v troubě nebo na vzduchu.
  3. Usušenou zeleninu rozmixujte na jemno, přimíchejte trochu soli a případně přidejte další koření podle vaší chuti.

Polévkové koření - sušené



  • Porcí: -
  • Čas přípravy: -
  • Čaš vaření: -
  • Kalorie: -
  • Obtížnost: Jednoduché

Jednoduchý recept na polévkové koření, které si může každý udělat doma.

Ingredience

Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na malé a tenké kousky, nebo ji můžete nastrouhat na hrubém struhadle. Můžete použít i zelené části zeleniny.
  2. Pokud máte sušičku, zeleninu naskládejte na jednotlivé pláty sušičky a nastavte nejnižší teplotu sušičky ( cca 65 °C) a sušte asi 7 hodin, nebo zeleninu rozprostřete na pečící papír na plechu a sušte v troubě nebo na vzduchu.
  3. Usušenou zeleninu rozmixujte na jemno, přimíchejte trochu soli a případně přidejte další koření podle vaší chuti.

Další recepty

Přidat komentář

Novinky

Přihlašte se k odběru nových receptů.